MOTTO

"Cestování je jako droga - když jednou propadneš tomu intenzivnímu kouzlu dálek a svobody, chceš stále víc, až se ti touha poznat nové kouty světa stane závislostí a nasbírané zkušenosti z cest ovlivní tvůj pohled na život..." Katka Francová

neděle 23. listopadu 2014

Předodletové nákupy v Kuala Lumpur

V sobotu rano jsem se chtela jeste smocit v mori, ale od rana lilo jako z konve, tak jsem, kdyz ten dest trochu ustal, vyrazila na taxi a nechala se odvezt k trajektu. O pul jedenacte jsem byla na autobusovem nadrazi pripravena cekat do 12 na autobus. Jeden autobus spolecnosti Arwana tam cekal. Mel odjet v jedenact. Prodejkyne jizdenek mi rekla, ze autobus neni plny a ze muzu jet nim.Prepsala mi jizdenku a ja vyrazila na cestu do Kuala Lumpur. 
Ta trvala 4,5 hodiny. Vysedla jsem na nadrazi Pudu a vydala se do The Explorers Guest House nechat v uschovne velky batoh a pak stravila ctyri hodiny utracenim poslednich penez.
Pred osmou hodinou jsme nasedla na metro, dojela do KL Sentral, kde jsem si koupila jizdenku na KLIA Expres. Cena 35 RM. Vlak na letiste je moderni a ani ne za pul hodiny jsem byla na letisti.

Ty tri tydny jsem si opravdu uzila. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Výlet do bývalého kambodžského hlavního města Udong

Na 8:30 jsem měla domluveného tuk-tukáře, který mě měl odvézt do Udongu. Udong je vzdálený asi 37 km severně od Phnom Penhu a býval hlavním ...